Billiga golfklubbor online från England

Golfklubbor Online

Vill du köpa golfklubbor billigt så kan det vara en bra idé att titta väster ut. I Storbritannien är utbudet av golfklubbor stort och konkurrensen hård, vilket leder till låga priser. Flera av butikerna erbjuder Custom Fit alternativ. En tips kan vara att prova ut ett par klubbor på hemmaklubben i Sverige och sedan köpa dem från England.

www.golfonline.co.uk – En av Storbritanniens största webshoppar för golf. De har stort utbud av golfklubbor med olika skaft men även golfkläder och golfprylar. Gratis frakt till Sverige vid order över £150, annars £10.

http://www.golfbidder.com – På Golfbidder hittar du främst begagnade klubbor. Allt är mycket väl beskrivet och dokumenterat med text och bilder. Du kan söka och filtrera på det mesta, t.ex. Järnset > Taylor Made > SpeedBlade > Striff skaft > Utmärkt skick.

Så istället för att köpa en helt ny Callaway driver för 5000 kr kan du köpa en två år gammal i utmärkt skick för 1500 kr.

Stort utbud. Ca 150 kr frakt. En personlig favorit!

Clickgolf är en bra sida där du hittar de vanligaste klubborna och bollarna. Flera skaftalternativ och bra priser. €12 frakt för en driver.

CG Discount Golf – Lite mindre utbud med stora chanser att fynda förra årets produkter. £15 frakt till Sverige.

Golfstore Europe – Bra utbud, mycket custom fit options, bra priser, gratis eller låg frakt, ofta rea.

www.golfsupport.co.uk – En utmärkt site med stort utbud. Custom Fit options för Mizuno och Titleist. £15 frakt.

Clubhousegolf – Bra sida med bra priser. Gratis frakt till Sverige vid order över £200, annars £15.

Golftillbehör

Amazon i England har ett litet sortiment av golfklubbor men ganska roliga mycket kringutrustning. Ca £15 frakt.

Golf online USA

www.golfsmith.com  – Amerikansk webbshop med stort utbud. Inga custom fit options, men bra priser på standardutrustning. Dyr frakt till Sverige ($57 frakt för en driver) och risk att fastna i tullen gör att denna site lämpar sig bäst att använda för att jämföra priser och förbereda för en eventuell USA resa.

 

 

Kommentera