Symaskiner, Overlock, Coverlock, tyger och sybehör

Symaskin, Overlock och Coverlock

SMD – UK

 www.sewingmachines.co.uk

Ett enkelt sätt att spara pengar på symaskiner och overlock eftersom det är betydligt billigare att beställa sådana varor från England. Här har många svenskar beställt sin symaskin och de har ett mycket gott rykte. Bra service och snabb leverans, ofta inom en vecka. Frågor besvaras snabbt och bra av butiken.

KL24

https://shop.kl24.ee/

Symaskiner, tyger och sybehör hittar du också på den Estninska sidan shop.kl24.ee Vissa symaskiner går att hitta för nästan halva priset. Leveranstid ca en vecka. Klicka på Brittiska flaggan för att se siten på Engelska.

 

Sharp Sewing

http://stores.ebay.com/SHARP-SEWING-SUPPLIES

Tillbehör till symaskiner/overlock/coverlock kan vara dyra då de endast kan köpas som original i Sverige. Tex ett bra tillbehör till en coverlock är en kantbandare. Med denna kan du snabbt kanta filtar, tröjor och annat i elastiska tyger. I Sverige säljs orginaldelarna till Babylock Evolution för 1000-1700 kr men beställer du icke original kan du köpa från en av alla butiker som är kopplade till Ebay Store för en bråkdel av dessa pengar.

Sharp Sewing ligger dock i USA och därför finns risk att paketet fastnar i tullen så att tullavgift läggs på. Men de flesta paket passerar tullen smärtfritt och snabbt. Skulle tullavgift läggas på blir billigare med denna vara trots allt betydligt billigare än att köpa orginalen i Sverige. Dessutom kostar frakten oftast mer inom Sverige än från USA.