Barnvagn online från Tyskland, England eller Polen

Barnvagnar

 

England / Storbritannien

http://www.pramworld.co.uk Mycket populär brittisk site med många svenska köpare. Bra pris på populära barnvagnar och bilbarnstolar £20 frakt till Sverige.

 

Amazon i Storbritannien har ett enormt utbud av allt mellan himmel och jord. Även barnvagnar, barnkläder och leksaker.

 

Polen

http://www.jedynysklep.pl/ är en polsk butik med stort utbud av såväl barnvagnar och bilstolar som babygym och leksaker. Är Polens motsvarighet till Barnens Hus. €25 frakt för paket upp till 30 kg. Engelskspråkig support. Polen kan kännas vanskligt att handla barnprodukter från, men vi kan garantera att det inte är några konstigheter. Undertecknad köpte själv en Baby Jogger City Select från jedynysklep.pl och det är jättenöjd (vilket födde idén till den här siten).

Tyskland

http://mypram.de Mycket bra tysk webbshop med bra utbud och priser. Engelsk översättning finns också. Välkända märken av barnvagnar och bilbarnstolar. Bra support. €15 för frakt till Sverige.

http://www.kidsroom.de Bra tysk site som även finns på engelska. Här hittar du deras barnvagnar och bilbarnstolar. Fakten till Sverige anges i ”varukorgen”.

 

http://www.amazon.de Amazon finns i Tyskland också och har som vanligt bra utbud och priser. Frakten ligger mellan €20-30 för en bilstol eller barnvagn.

eBay

http://www.ebay.co.uk  Du kan göra riktigt bra klipp på ebay runt om i världen. Läs mer om att handla internationellt via ebay här.