Barnartiklar

Att köpa barnvagn brukar vara både svårt och dyrt. Att köpa begagnat på blocket är för många ett vettigt alternativ och det brukar gå att hitta 1-2 år gamla barnvagnar för 60%-70% av nypriset. Fler och fler väljer nu att köpa barnvagnar, babyskydd, bilbarnstolar och andra barnartiklar från tyska, polska och engelska webbshoppar till samma pris som begagnade varor ligger ute för på Blocket.

 

Barnvagn

Åk runt till Babyland, Barnens Hus, etc och prova ut en vagn som ni känner er bekväma med. Gå sedan in på nedanstående siter och hitta er vagn. Passa på att köpa tillbehör när ni ändå beställer. Råkar ni köpa något i onönan kan ni sälja det på Blocket eller Tradera, oftast går ni +/-0. Frakten ligger vanligvis runt €20-€30. Leveranstider varierar, men tar sällan mer än 7 dagar.

Babyskydd

De flesta stora märken finns representerade i andra Europeriska länder. Brio kan dock vara svårt att hitta. Tips är såklart att köpa ett märke som ni känner er trygga med. Britax och Maxi Cosi finns att hitta på de flesta siter och de kan ni enkelt åka och kika på i affären här i Sverige.

Bilbarnstol

Sverige är ett av få länder där barn sitter bakåtvända fram till 3-4 års ålder. Utbudet av bakåtvända stolar är dock aningen begränsat på kontinenten, men det finns att få tag på. Britax har t.ex. ganska mycket att välja på.

Kika i respektive kategori här till höger för att hitta länkar till olika webbshoppar.

Kommentera